DE KRACHTSPORTEN BIJ SPORTMINDZ

KRACHT

 

Core Training (FMT)

Bootcamp

 

Ons aanbod helpt je fysiek en mentaal sterk te worden en te blijven. Je kunt kiezen uit sporten als Core training (FMT), hardlopen, bootcamp en fitness.
Bij SportMindz train je met elkaar in een goede sfeer. Trainers en leden stimuleren elkaar om net dat stapje extra te doen. Zo verbetert je fysieke gesteldheid en word je ongemerkt fitter. Iets waarvan elke sporter in het dagelijks leven de vruchten plukt.
 
Wil je een keer vrijblijvend meetrainen? Stuur dan een mail naar info@sportmindz.nl
 
Direct lid worden kan uiteraard ook. Zie Lidmaatschap. Kijk hier voor de tijden.

Bootcamp

Bootcamp is een laagdrempelige interval-training. De training is in het Amerikaanse leger ontstaan en bestaat o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van strand, duinen en bosjes van Pex. De buitenlucht zorgt voor extra zuurstof en verfrissing.

En buiten sporten verhoogt de weerstand. De training is voor iedereen toegankelijk. Door het aanbieden van opties kan eenieder op zijn eigen niveau meedoen.

Core training (FMT)

Core training (Functional Mobility Training, kortweg FMT), is een uniek trainingsconcept. Je bereikt snel en op een verantwoorde manier je sportieve doelstellingen. Tegelijkertijd pak je eventueel bestaande lichamelijke klachten aan. Lage rugklachten omdat je zittend werk doet? Met FMT pak je dat gericht aan door je rug- en buikspieren sterker te maken.

Bij FMT staan de functionaliteit en stabiliteit van het lichaam centraal. Tijdens de oefeningen gebruik je je eigen lichaam heel efficiënt en beweeg je op een heel natuurlijke en verantwoorde manier. Deze ‘Core’ trainingen maken eventuele mobiliteitsbeperkingen feilloos zichtbaar, waarna je deze met behulp van de juiste oefeningen kunt verminderen of verhelpen. In het dagelijks leven heb je daar direct profijt van.

 

Translate »